Pogosta vprašanja

Naročila v času trenutnih razmer 

V obdobju korona virusa vas obveščamo, da spletna trgovina inFashion.si deluje nemoteno. Za hitro dostavo skrbi kurirska služba GLS. Vsi skupaj moramo poskrbeti, da se stanje čimprej vrne v normalne tirnice, zato vas prosimo, da pri izbiri plačila izberete kartično plačilo, paypal ali plačilo po predračunu, in tako poskrbite za brezstično dostavo. Če to ni možno, prosimo, da ob dostavi pripravite točen znesek odkupnine in tako skupaj poskrbimo, da ne pride do okužbe s covid-19. 

Pred dostavo dobite SMS z okvirnim časom dostave. Pripisan je tudi kontakt vašega kurirja in ga lahko pokličete, če rabite kakšne dodatne informacije glede dostave.  

 

Koliko stane dostava in kako dolgo bom čakala na svoj paket?

Dostava je enotna 2.49 eur, ob naročilu nad 60 eur pa je dostava brezplačna. Naročene artikle oddamo v dostavo praviloma še isti dan, če je naročilo oddano do 13. ure. Paket pa bo v tem primeru skoraj zagotovo pri tebi že naslednji dan. ;)

 

Lahko artikel zamenjam ali vrnem?

Nič hudega, tudi to se zgodi. Spletna trgovina inFashion omogoča menjavo za le 2.49 eur in brez dodatnih stroškov vračanja artikla na naš naslov. Če ti artikel ne odgovarja nam to sporoči na prodaja@infashion.si. Sporoči za kateri artikel želiš menjati, da ti ga rezerviramo. Kurir ti pripelje nov paketek, ti pa mu predaš nenošen artikel v paketu, ki naj bo primerno zaščiten in mora vsebovati račun oz. kopijo računa. Celotna menjava te stane le 2.49 eur, niti na pošto ti ni potrebno. ;)

Če pa želiš artikel vrniti, nas o tem obvesti v roku 15 dni od prevzema pošiljke, ne skrbi. ;)

Nenošen artikel nam pošlji v originalni embalaži, primerno zavit in zaščiten, na naš naslov za vračila in menjave: INFASHION Denis Postružnik s.p., Osojnikova 3, 2250 Ptuj. V paket priloži račun in obrazec za vračilo, ki ga najdeš TUKAJ. Lahko uporabiš tudi navaden list in pripišeš potrebne podatke.

 

Kakšne načine plačila ponujate?

Sledimo trendom in želimo, da imaš na voljo vse možnosti. ;)

1. Naše paketke lahko plačaš kurirju dostavne službe po povzetju, 

2. v spletni trgovini lahko plačaš tudi s plačilno kartico Mastercard in Visa,

3. možno je tudi plačilo s plačilnim modulom PayPal

4. ali s plačilom po predračunu na naš račun.  

 

Ali je možen osebni prevzem naročenega blaga?

Tudi to je možno. Artikel je možno prevzeti v naši poslovalnici Infashion v TC Maximus v Murski Soboti

 

Minilo so že trije dnevi in še nisem prejela paketa. V čem je težava?

Če v roku treh ali štirih dni po oddanem naročilu ne prejmeš paketa nas nemudoma obvesti na prodaja@infashion.si in pogledali bomo kje se je zataknilo.   

 

Kupila bi določen model, a številka artikla trenutno ni na zalogi. Kdaj bodo spet na voljo?

Če trenutno ni na zalogi številke artikla, ki bi ga želela, klikni na želeno številko in vpiši svoj e-mail. Obvestili te bomo na e-mail takoj, ko bo številka spet na zalogi.;)

Menjava artikla za le 2.49 eur

Nisi zadovoljna? Vrnemo denar

Hitra dostava, 1-2 dni