Ni ga kosa obutve, ki bi čistokrvno žensko eleganco in prefinjenost utelešal bolje kot zapeljivi salonarji. Ko si jih obuješ, še bolj prebudiš svojo ženstvenost in zares zablestiš, pa naj gre za drvenje na jutranji sestanek, svečano priložnost ali sproščeno srečanje s prijateljico ob kavi.

 

V naši spletni trgovini se zavedamo, da je vsaka dama drugačna, po svoje posebna. Da ima vsaka svoj izrazit okus in rada z izbiro obleke in obutve kar najbolje izrazi sebe. Prav zato se trudimo zagotoviti, da bi bili tudi naši salonarji čim bolj raznoliki in da bi prav vsaka od vas v ponudbi našla par zase, ne glede na potrebe in priložnosti. In če slučajno ne veš, kateri salonarji so tisti pravi zate, si lahko brez skrbi, saj ti z veseljem pomagamo pri izbiri. V nadaljevanju zato najdeš najpomembnejše nasvete za izbiro svoje sanjske obutve.

 

  1. Ne razmišljaj le o tem, kaj želiš, temveč tudi o tem, kaj potrebuješ

 

Salonarji so obutev, pri kateri je treba upoštevati več faktorjev. V prvi vrsti je tu seveda namembnost, torej vprašanje, za kakšne potrebe ti bodo služili. Če želiš zapeljati, omrežiti, ukrasti pozornost ali preprosto blesteti, so zate nedvomno nepogrešljivi elegantni salonarji z visoko ali srednjo peto. Obuj jih in samozavestno odkorakaj na pomembno službeno prireditev ali svečano praznovanje, na katerem boš poskrbela za profesionalen vtis, kronan s prefinjenostjo. In če te mika sproščen sprehod ali če se odpravljaš na prijateljičin rojstni dan, se lahko odločiš za opcijo z nizko peto ter tako spojiš svoj najljubši slog in udobje, ki ga potrebuješ za dobro voljo. Razmisli, s katerim kosom obleke iz svoje garderobe boš najlažje kombinirala novo obutev in kaj bi morda še potrebovala, da z izbranim čevljem kar najbolj zablestiš.

 

  1. Dobro preveri velikost, preden pričneš z nošenjem

 

Tudi sama gotovo poznaš trenutek ko po napornem dnevu komaj čakaš, da bodo salonarji izginili s tvojih nog, ti pa se lahko oskrbiš žulje in spočiješ izmučena stopala. Toda zaupamo ti našo malo skrivnost: Ni treba, da je tako. Salonarji, četudi se sliši skoraj smešno, so lahko tudi udobna celodnevna obutev. Seveda je to mogoče le, če si izbereš pravi velikost in obliko. Zatorej nikar ne hiti in ne izberi modela, ki ti je padel v oči. Ne glej le na dolžino, temveč tudi na širino čevlja. Če je slednji preozek in utesnjuje tvoje stopalo, to ne vodi le do bolečin, temveč tudi do težav s prekrvavitvijo ali spremenjenega vzorca hoje oziroma drže, zaradi katerega ne bodo bolela le stopala. V naši trgovini ti omogočamo, da artikel zamenjaš po izjemno nizki ceni le 2,49 evra in popolnoma brez težav in zapletov. Verjemi, da se vložek še kako izplača, če potrebuješ številko večji model ali kak drug čevelj.  

 

  1. Ne pozabi na materiale

 

Vemo, da morajo biti ženski salonarji v prvi vrsti lepi in se ujemati s tvojim slogom, a pri izbiri nikakor ne pozabi na materiale. Najcenejša obutev svojo dostopno ceno pogosto dolguje cenenim in nekakovostnim materialom, v katerih se tvoji stopali ne bosta dobro počutili. Koža morda ne bo mogla dihati ali bo razdražena. Nujno poišči par, ki bo predstavljal dober kompromis med kakovostjo in ceno.  

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.