Verjetno si že opazila, da je letošnje poletje v znamenju boemskega stila, nepogrešljiv del le tega pa so barviti cofki, ki jih lahko zasledimo tako na čevljih, kot tudi na torbicah in ostalih modnih dodatkih. Pisani cofki so se v zadnjem času naselili v vse kotičke naše garderobe, najbolj priljubljen del omenjenega trenda pri modnih navdušenkah pa so t.i. pom pom sandali.

Ker je moda lahko igriva in zabavna, hkrati pa tudi minimalistična in preprosta, smo se odločili, da to dvoje združimo in se pozabavamo s kombiniranjem preproste bele obleke s pisanimi sandali. Poletje je čas, ko lahko kombiniramo karkoli nam že pade na pamet in tole je naša izbira za vroče poletne dni in brezskbrne večere. Sandali s cofki dodajo boemski pridih in poletno razigranost še tako preprostem izgledu in poskrbijo, da boš izgledala modno in v koraku z zadnjimi trendi.

Čevlji s cofki so marsikje že razprodani, saj veljajo za kos, ki ga preprosto mora imeti vsaka modna navdušenka, pri Infashion-u pa jih imamo še nekaj. Pohiti in preveri če je tvoja številka še na voljo 😉

Že veš kako boš kombinirala svoje sandale?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.