DOSTAVA & VRAČILO

Dostava z dostavno službo GLS znaša ne glede na število naročenih artiklov in načina plačila le 2.49 eur. V primeru naročila v vrednost nad 60 eur je dostava brezplačna. Naročila do 14. ure so dostavljena večinoma naslednji delovni dan. Pred dostavo dobiš SMS s podatki o okvirnem času dostave in s telefonsko številko kurirja, da ga lahko obvestiš, če te recimo ne bo doma. Pred samo dostavo te kurir še pokliče. ;)

Želiš zamenjati artikel? Spletna trgovina inFashion omogoča menjavo za le 2.49 eur in brez dodatnih stroškov vračanja artikla na naš naslov. Če ti artikel ne odgovarja nam to sporoči na prodaja@infashion.si ali na 051 37 70 70. Sporoči za kateri artikel želiš menjati, da ti ga rezerviramo. Kurir ti pripelje nov paketek, ti pa mu predaš nenošen artikel v paketu, ki naj bo primerno zavit, nepopisan al polepljen, in mora vsebovati račun oz. kopijo računa. Vse to le za 2.49 eur, niti na pošto ti ni potrebno. ;)

Seveda je možno tudi vračilo artikla. V roku 15 dni od prejema nas obvesti, da želiš vrniti artikel. Čas za vračilo je 30 dni od prejema. Denar ti vrnemo v roku največ pet delovnih dni od prejema paketa. 

 

 

Menjava artikla za le 2.49 eur

Nisi zadovoljna? Vrnemo denar

Hitra dostava, 1-2 dni