Trend poletja: POM POM sandali (sandali s cofki?)

Verjetno si že opazila, da je letošnje poletje v znamenju boemskega stila, nepogrešljiv del le tega pa so barviti cofki, ki jih lahko zasledimo tako na čevljih, kot tudi na torbicah in ostalih modnih dodatkih. Pisani cofki so se v zadnjem času naselili v vse kotičke naše garderobe, najbolj priljubljen del omenjenega trenda pri modnih navdušenkah pa so t.i. pom pom sandali.

sandali s cofki IMG_9467

Ker je moda lahko igriva in zabavna, hkrati pa tudi minimalistična in preprosta, smo se odločili, da to dvoje združimo in se pozabavamo s kombiniranjem preproste bele obleke s pisanimi sandali. Poletje je čas, ko lahko kombiniramo karkoli nam že pade na pamet in tole je naša izbira za vroče poletne dni in brezskbrne večere. Sandali s cofki dodajo boemski pridih in poletno razigranost še tako preprostem izgledu in poskrbijo, da boš izgledala modno in v koraku z zadnjimi trendi.

Čevlji s cofki so marsikje že razprodani, saj veljajo za kos, ki ga preprosto mora imeti vsaka modna navdušenka, pri Infashion-u pa jih imamo še nekaj. Pohiti in preveri če je tvoja številka še na voljo ;)

Že veš kako boš kombinirala svoje sandale?

Dodaj odgovor

Menjava artikla za le 2.49 eur

Nisi zadovoljna? Vrnemo denar

Hitra dostava, 1-2 dni